Als team op een avontuurlijke
zoektocht naar meer werkplezier

De Job Crafting Tools

Stel je voor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, waarbij je taken perfect aansluiten bij je passies en sterke punten.
De Job Crafting games bieden zorgprofessionals de mogelijkheid om hun werk op maat te maken, zodat het niet alleen aan de zorgvereisten voldoet, maar ook aan jouw persoonlijke wensen.

Zelf aan de gang met job crafting?

Ga als team op een avontuurlijke zoektocht naar meer werkplezier met de Job Crafting-gespreksstarters en de Job Crafting-schatkaart.

De Job Crafting games zijn ontwikkeld door Annet de Lange, hoogleraar Duurzame Inzetbaarheid aan de Open Universiteit en Senior Managing Consultant bij Berenschot.

Wat is job crafting?

Getekende wolk Getekende wolk Getekende wolk Getekende afbeelding van bomen met sneeuw Getekende afbeelding van pinguin met een rollator
Getekende afbeelding van een walvisstaart

Het gesprek aan gaan!

De Job Crafting-gesprekskaarten

De Job Crafting-gesprekskaarten zijn vragen die je op weg helpen tijdens het voeren van een gesprek over je werk. Deze vragenset is gebundeld in een handige waaier. Met deze kaarten kun je op een ontspannen manier tijdens bijvoorbeeld een wandeling in gesprek gaan met elkaar over de taken in je werk en welke taken energie geven of juist energie vreten. Jullie antwoorden omzetten in een teamplan? Probeer dan het Job Crafting-schatkaart spel!

Linker achtergrond eiland

Maak een actieplan!

De Job Crafting-schatkaart

Deze schatkaart is een bordspel waarmee jullie als team een actieplan gaan bedenken. Met de Job Crafting-schatkaart doorlopen jullie verschillende stappen om na te denken over jullie vervolgacties als team. Hiermee gaan jullie een actieplan maken. Dit actieplan is jullie schatkist, waarmee het werkplezier binnen jullie organisatie/team zal worden vergroot. Bij het spelen van de schatkaart maak je ook gebruik van de gesprekskaarten.

Rechter achtergrond eiland

Bestel en ontvang gratis:

De Job Crafting-gesprekskaarten
&
De Job Crafting-schatkaart

Eiland midden

Schatkist

Hebben jullie de Job Crafting-schatkaart gespeeld en jullie schatkist gevonden? Om ervoor te zorgen dat de schat niet verloren gaat, is het mogelijk om jullie actieplan in te vullen en te printen.

Download hier!
Getekende periscoop Getekend eiland Eiland met schatkist Octopus

Vraag hier gratis de Job Crafting game aan

Naam zorgorganisatie

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Getekende afbeelding van kamelen
Getekende cactus Getekende cactus Getekende cactus