Over Lazzo

Wie in de zorg werkt, is er altijd voor een ander. Dat maakt het werk mooi, maar het gaat soms ten koste van jezelf. Lazzo helpt je daarom de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Neem zelf de regie in handen en laat je inspireren door de nuttige informatie, praktische adviezen en handige tips. Elke medewerker heeft zijn eigen wensen, maar het doel is hetzelfde: zo lang mogelijk fit en met plezier aan het werk blijven. Daarom is LAZZO er, Laat Alle Zorgmedewerkers Zichzelf Ontwikkelen

Laat Alle Zorgmedewerkers Zichzelf Ontwikkelen

Alle medewerkers in de zorg krijgen de kans om zich te blijven ontwikkelen. Daarbij draagt de manier hoe je werkt eraan bij dat je gezond, gemotiveerd en productief kunt blijven werken tot aan je pensioen. Lazzo helpt je daarom de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Neem zelf de regie in handen en laat je inspireren. Dat is waar Lazzo voor staat.

Gezond, gemotiveerd en met plezier blijven werken

Gezond, gemotiveerd en met plezier blijven werken is de kern van de afspraak in de cao Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). Hier is het project Lazzo uit voortgekomen, een onderdeel van Over Morgen https://www.vvtwerktaanmorgen.nl. Voor de zorgmedewerkers gaat het hierbij o.a. om:

  • Energie (fit en met plezier)
  • Eigen regie (wensen van de zorgmedewerker)
  • Inzetbaarheid (zo lang mogelijk aan het werk blijven)

 

We hebben nog meer voor jou…

Lazzo is onderdeel van het programma Over Morgen, net als deze initiatieven:

Mag ik je kussen?

Een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van zorg. De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkt in de verpleging, verzorging en thuiszorg en heeft als doel om het gesprek over de toekomst van het werk in de zorg aan te jagen. ‘Mag ik je kussen’ is spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk.

Ga naar het theater
Hoe dan?

Als je het zelf al niet was, dan heb je het ongetwijfeld een collega wel eens horen roepen. Het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven! Maar hoe doen we dat met een groeiende zorgvraag en een tekort aan mensen? HOE DAN? gaat op zoek naar antwoorden. Naar de beste ideeën om als sector van te leren en profiteren.

Ga naar Hoedan.nl

Contact

Heb je nog andere vragen? Je kunt contact met ons opnemen via info@lazzozorg.nl of vul het onderstaande formulier in.

Volledige naam

Dit is een verplicht veld

E-mailadres

Dit is een verplicht veld

Opmerkingen

Dit is een verplicht veld

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.