Theatervoorstelling

Mag ik je kussen?

Een theatervoorstelling over zorg voor morgen

TheaterMakers Radio Kootwijk neemt jou mee in een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Over de actuele belevingswereld van zorgmedewerkers, hun dilemma’s en hun nooit aflatende inzet voor cliënten. Over misschien wel moeilijke keuzes moeten maken en wat dat doet met hun zorghart. Een theatervoorstelling met 6 topacteurs, muziek, multimediatechnieken en een prachtig decor. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk. Theatervoorstelling Mag ik je kussen? is ontwikkeld door TheaterMakers Radio Kootwijk in coproductie met de VVT-sector.

"Welkom allen die werken in zorg voor ouderen en chronisch zieken. Ontzettend fijn dat jullie er zijn. Want we worden steeds ouder. We hebben steeds meer zorg nodig. We hebben jullie steeds meer nodig. Complexer, intensiever. Mag ik de handjes zien? Go, go, go. Pump up the volume.1,4 miljoen ouderen wordt 2,6 miljoen! Handjes in de lucht."

Wij nodigen jou graag uit om, samen met collega’s uit de verpleging, verzorging en thuiszorg, bij een van deze theatervoorstellingen aanwezig te zijn. Om mee te praten over morgen; over de toekomst van jouw werk als zorgverlener. Over de sterk toenemende zorgvraag terwijl er niet meer zorgverleners beschikbaar zijn. Over nieuwe hulpmiddelen en samenwerkingen. Over hoe reëel dat eigenlijk is? Over misschien wel moeilijke keuzes maken en wat dat doet met jouw zorghart.

Aanmelden voor zorgmedewerkers

Ben jij een zorgmedewerker en wil je graag meepraten over de toekomst van jouw werk? Kom naar een van onze theatervoorstellingen! Wanneer je op de aanmeldknop klikt, word je doorgeleid naar onze partner Over Morgen.

Kijkje achter de schermen

Over TheaterMakers Radio Kootwijk

TheaterMakers Radio Kootwijk maakt spraakmakende theatervoorstellingen, vaak op het snijvlak van werk, leven en liefde. Gerenommeerde makers die met hun theatervoorstellingen inzichten willen delen en gesprekken losmaken die bijdragen aan een betere samenleving. Uniek zijn de theatervoorstellingen die in nauwe samenwerking worden gemaakt met organisaties voor hun publiek.

Bijvoorbeeld Hartkamers van Eva met Philadelphia Zorg, Rauw met de Politie, Huis van Sarah met de technische installatiebranche, Vuurdoop met Defensie en Kamers van Verlangen met KVK.

Geen vormingstheater, geen ‘educatieve’ voorstellingen, geen antwoorden maar uitdagende en vaak inspirerende voorstellingen die een gesprek willen losmaken dat normaliter niet snel gevoerd wordt. Voorstellingen die je onderhuids raken en de inspiratiebron vormen voor dat openhartige gesprek.

Wil jij meer weten over TMRK? Kijk dan een op hun website!